Make up for missed lessons.

Det va det som stod på schemat idag. Nu i veckan från och med onsdag och en vecka framåt är vi nämligen lediga här. Kinas national dag ska firas och denna veckan kallas för golden week. Eftersom vi missar lektioner under denna vecka så måste man ju ta igen det, tydligen, och detta görs då på helgen. "Welcome to China" sägs det. Jag, själv hade ju hellre haft några dagar mindre ledigt under veckan och fått helgerna ledigt, men så tänker de inte här och då får man anpassa sig bäst man kan.
 
Vad ska jag då hitta på i veckan? Det vet faktiskt inte jag heller, än så länge har jag inga satta planer, men förhoppningsvis kan jag hitta på nått att göra. Jag vet att Svenska Klubben ska en dag åka till en park här och spela kubb och ha picnic vilket jag tycker låter väldigt trevligt så det ska jag försöka hänga med på. Annars blir det nog mycket träning och promenader skulle jag tro, även en hel del luncher, det har ju en tendens att bli så att lunchen är "höjdpunkten" på dagen, eller i alla fall det som är i fokus på vad man ska göra.
 
Nu har jag återigen hamnat i det där läget där jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Jag känner verkligen att jag ha lust att skriva något idag, men vad? Det har inte hänt något särskilt minnesvärt idag. Jag gick det till skolan och hade extensive reading vilket får ens huvud att explodera. Efter första lektionen sitter man där och tror att man är dum i huvudet för det är så svårt och man fattar ingenting. Andra lektionen börjar det gå bättre men sedan går det utför igen för då börjar det bli jobbigt att koncentrera sig, trots 2 koppar kaffe och en macka som smakar som mackor INTE borde göra.
Vi har ett kafé på skolan som serverar korv med bröd (som jag ej smakat på ännu), små smörgåsar med ost och skinka eller bara ost om man vill det, och olika sorters kaffe. Brödet är sött och istället för smör använder det vad jag tror är majonnäs men det smakar mest som något annat, vet inte riktigt vad dock. Kaffet är väl helt ok, jag brukar ta latte vilket innebär att jag får mest i mig lite socker och mjölk men smaken är i alla fall god.
 
Vet inte riktigt hur jag ska knyta ihop säcken nu, vill nämligen gå och lägga mig. Tanken var att jag ska orka upp tidigt imorgon så att jag kan hinna träna innan skolan och ändå hinna med en lunch med Lysia innan dess också. Vi får väl se hurdan trött jag blir till morgonen.
Jag lämnar er med en bild på xiaolongbao, fy vad hungrig jag blev, tror inte jag ätit tillräckligt idag. Ledsen igen mamma men middagen var ju inte så god som den annars brukar vara. :)
NOMNOMNOMONOM!

RSS 2.0