I brist på rubrik

Herre min himmel, dessa dagar har gått alldeles för fort. Har man mycket att göra HELA tiden så rusar tiden iväg utan att man hinner med. Lite så som han den dära, John Cleese säger i Pang i Bygget: "SWOOSH! What was that? Life. Can I have another one? No, that´s it" Hopplöst! 
Hinner inte ladda upp en massa bilder på vad vi har gjort de senaste dagarna, Ja, jag har tagit en del. Lysekil har vi varit i, åt mormors enormt goda makrill, omnomnomonomon! GIck även runt och visade David lite av staden. Inte så värst kul när det är så lite sommargäster där, men han fick i alla fall en liten rundvisning.
Igår städade vi hela trädgården. Måste ju vara fint till de som ska hyra huset kommer (som förövrigt kommer redan på måndag!). Så vi slipade hela altanen, rensade rabatt, och klippte gräs så det stod härliga till. Så träningsvärk är ju något jag har idag. Tur att jag ska börja träna i Kina igen. Förhoppningsvis en personlig tränare som kan hjälpa mig me't också.
Ikväll är det 100 års fest! Isabelle som fyller 20, så har hon det tillsammans med 2 stycken 40 åringar. Det ska allt bli spännande! Men innan dess ska vi vila och försöka hitta ett par skor till David.
Vi hörs väl kanske på måndag igen. Imorgon ska jag nämligen rida med Emma. Inte ridit på flera år och aldrig galopperat. Och nu har hon lurat i mig att både göra ordning hästen innan jag börjar rida, sätta på sadel och trens och shit, sen också galoppera... Ni förstår!
 
 

RSS 2.0