Förstår inte.

Jag la upp ett inlägg på min blogg för några dagar sedan, men när jag gick in och kollade nu så fanns det inte med där! Ibland blir jag bra trött på internet och annat skit som strulat konstant.
I alla fall, inlägget va inget intressant ändå, bara en liten update om att jag lever och att jag senare skulle lägga upp ett bättre inlägg om hur jag hade det i Sverige! Jag tar väl det nu då.
 
Först och främst fick jag ju äntligen lite hönökaka och MJÖLK! GOTT, fast jag va inte lika impressed av mjölken som jag trodde att jag skulle vara. Troligtvis för att jag inte druckit det på så länge... Det va ju lite tråkigt, men gott ändå!
 
Fick träffa mina underbara, bästa, fina kompisar igen! SÅÅÅÅ HÄRLIGT. Spenderade ju mina nätter (sov alltså över hos Evelina under tiden som jag var där hemma.) Hade det verkligen hur mysigt som helst! TACK FÖR DET FINA DU! Vi fick även skypat med Isabelle som är i Amerikat för tillfället. UNDERBART, fy vad hon saknas! Men det va precis som vanligt igen när vi satt där och prata me'na! Till sommaren får vi allt se till att ses igen allihop, det måste vi!
 
 
Ber om ursäkt för att bilden är åt fel håll, den är inte det på min dator nämligen så vet inte hur jag ska lösa detta...
Jag fick även träffa min fina storebror, Jag fick så många underbara kramar så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Trodde inte att jag skulle få det faktiskt, trodde till och med att det skulle bli jobbigt att träffa honom, tänk om han inte skulle komma ihåg mig. Men det gjorde han och det märktes att han hade saknat mig lika mycket som jag saknat honom. Förstår verkligen mycket bättre nu att mamma får dåligt samvete varje gång hon lämnar honom för när jag skulle gå blev han jätteledsen och arg för att jag lämnade honom. SÅ JOBBIGT, började till och med gråta när jag satte mig i bilen sedan.
 
 
 
 Sedan skulle det åkas till Lysekil och hälsa på en styck mormor. Bilen som jag så snällt fick låna av min kära kompis/kompis mamma gick sönder så jag kom cirka 1 km innan kylvätskelampan började lysa så jag blev tvungen att stanna till så fick de komma och hämta mig. Dock löste det sig till slut och jag fick låna en annan bil som gick riktigt fint. Tack återigen för lånet av bilarna!
 
 
Så kom jag upp till lysekil och fick mat (köttbullar med riktigt svensk potatis och sås), semla, och paj och choklad... Jag åkte ju därifrån mätt helt klart. Tog mig även ut till stång i huvud där jag stod och inhalerade frisk luft ett tag. Fy vad skönt det var!
 
 
Lagom tillbaka bakade vi hallongrottor med hjärtan i, i alla-hjärtans-dag-anda som vi skulle ha till innan utgången som skulle ske då.
 
 
Så blev det en utgång i Sverige. MILDE HIMMEL VAD DYRT DET ÄR! Skillnaden är ju mer än påtaglig. Tror inte att jag spenderar mer än 100 kronor (taxi inräknat) en kväll här i Shanghai. Jag lyckades spendera cirka 400 kronor!!!
 
 
Där är de ju!
 
 
Sen vart det dags att åka hem igen.
 
Resan blev i alla fall inte lika ensam denna gången. Jag fick med mig grannarna, som ni även har sett på min mammas och Carolines blogg. Det är hur kul som helst att ha dem här. Just nu befinner de sig i Peking och ska kolla på allt där uppe. På lördag ska vi möta upp dem i Xi'an och titta på terrakotta armén, spännande.
Imorgon däremot ska vi återigen skriva in oss på skolan som börjar igen på måndag. Det ska bli både kul och tråkigt. Det är ju så skönt att vara ledig, men det ska bli lite skönt att ha saker att göra igen. Hehe. Så, där kom det inlägget också. Härligt. Hoppas ni har det bra där hemma. Puss och kram.

RSS 2.0