Shopping fingrar i styr!

Då har man alltså fått shoppat lite grejer och shoppingfingrarna som kliade något kopiöst har nu återgått till att vara i styr även om det är VÄLDIGT roligt med massa nya grejer.
Igår va jag och Caroline på forever 21, oj som jag gillar den affären och vill att den ska komma till Göteborg. Där köpte jag en tunika, 2 tröjor, en topp, lite smycken, ett par skor och en kuvertväska som senare på dagen gick sönder så den får vi minsann gå tillbaka med och be om en ny. Oj, vad mycket det lät när man skrev det sådär men eftersom allt inte va kläder så känns det inte alls som det blev lika mycket som det faktiskt blev. Hela kalaset gick på en sisådär 1000 kuai = cirka 1000 svenska kronor också, vilket jag måste säga ändå är helt ok men tanke på allt jag gick hem med.
Så idag på min enda lediga dag denna veckan gick åkte vi till West Nanjing road för att mamma skulle betala sin kommande kurs som startar nu i oktober efter detta gick vi till Fakemarket, alltid lika kul! Alltså handlade jag även lite idag men eftersom det är så billigt där så känner jag att det inte riktigt räknas (jo det gör det). Jag kom i alla fall därifrån med en Jimmie Choo väska som inte alls va planerad sedan innan men som jag är nöjdast med från dagens inköp och sen även en ny Naked ögonskuggepalette och 15 stycken olika sminkborstar ifrån MAC. Allt detta gick på cirka 400 kuai. Jag fick alltså väskan för 175 och de andra två sakerna för 200 (egentligen skulle det bara blivit 170, men jag betalade lite för min systers palett bara för att det blev så). Måste säga att jag blivit helt ok på att pruta nu ändå. Eller jag tror det i alla fall, det är så svårt att veta om de egentligen lurar en eller vad som händer just för att de är otroligt bra på att fake-a att de blir ledsna för det priset jag säger. Dock gav jag mig inte idag och så länge kunden är nöjd över priset borde ju det blir win-win eller?
Hur som haver så har jag i alla fall fått köpt mig lite nya grejer och jag är nöjd! Så nu får vi leva på dumplings resten av månaden, haha, nä riktigt så illa är det inte!
Nu blir det filmtittning innan läggdags, mamma och Caroline kommer snart hem med en nyköpt film (förhoppningsvis) nere i vår lilla filmbutik på Anfu road. Där kostar en film cirka 7 kronor (!) så där lär vi handla en del också kan tänkas.
Hoppas ni har det fint, så hörs vi. Puss

RSS 2.0