Sjuk, igen!

Japp, då har man ännu en gång spenderat hela dagen i sängen på grund av sjukdom. Min kropp har något emot mig alltså. Så fort jag är ute och reser blir jag sjuk direkt. Eller egentligen behöver jag ju inte resa, det räcker att jag bara är så är det något litet virus eller liten bacill som hitta mig. Denna gången är det en redig förkylning med hosta. Medan min syster har varit och tränat och mamma gjort sina naglar så har jag legat inne medan aiyn springer omkring och städar. Jag har kännt mig så himla bortskämd och hemsk när jag legat i min säng när hon kommer in och dammsuger eller dammar och har sig. Jag har försökt hosta lite extra mycket när hon varit i närheten i hopp om att hon faktiskt ska förstå att det är sjuk jag är och inte SKITLAT! Man kan ju hoppas i alla fall.
Så har i alla fall jag spenderat min fredag. Läst lite bok och tittat på tv-serier så nu har jag ont i huvudet också, av att bara ligga i sängen en hel dag och inte få frisk luft (vilket kanske är svårt att få här ändå) så får man det. Men men, smällar man får ta kanske.
Inte blir det bättre heller av att titta ut och se ett TJOCKT molntäcke/smogtäcke som täcker hela himlen. Inget riktigt dagsljus gör ju ofta att man mår lite bättre också.
Oj vad jag klagar! Förhoppningsvis är jag bättre imorgon. Jag hade nämligen tänkt gå till en hårfrisör (!) som ligger på Anfu road. Efter att ha badat i extremt saltvatten, inte haft tillgång till balsam alla dagar där och utsatt håret för sol så behövs en rejäl klippning. Så nu ska jag bli korthårig! Mamma har träffat en kvinna som klipper sig på den frisörsalongen och hon har sagt att en man som heter George som jobbar där tydligen ska vara bra. LIte små läskigt är det ju med tanke på att kineser inte alls har samma hår som oss, men måste verkligen göra något åt detta nu. Går omkring med en risboll på huvudet. Plus att i värsta fall så växer j faktiskt håret ut igen ganska fort, så kommer jag hem i januari och kan då fixa till det lite bättre! Wish me luck!
Nu är det snart middag och jag får väl gå ut och umgås lite med min familj. Vi hörs imorgon vänner! Kram
 

RSS 2.0