Vårdag!

Idag får ni läsa om samma sak på min och Carolines blogg, bara så att ni är förberedda på detta, liknande bilder kommer också att läggas upp... Så, nu vet ni det!
 
Idag var jag och Caroline ute på en långpromenad i det underbara vår vädret som vi har haft. Dagen började med att mammas kompis Anne landande här i Shanghai, för att hälsa på oss såklart, så frukost ute på balkongen i hennes ära blev det. Det var nästan lite för kallt, men eftersom vi har solen som lyser på balkongen på morgonen gick det an.
Sedan begav mig jag och Caroline på en promenad. Vi tog oss upp Fuxing Lu för att äta lunch vid ett jättemysigt område som ligger precis brevid Fuxing Park.
 
Vi tog oss varsin sallad och isté (i alla fall för min del), på boxing cat. Dock var jag lite bevsiken på min då dressingen smakade lite väl surt. Men trevligt vart det i alla fall.
 
 
Efter lunchen tog vi oss en tur i parken som ligger där precis. Det är så mysigt att gå omkring och titta på folk för kineser använder verkligen parkerna som om det vore deras egna trädgård. De gör en massa taichi och annat likande. De står och sjunger kareoke och dansar överallt. Det är så mysigt att se!
 
Ett särskilt intressant ställe var detta, ni ser inte så bra, men här var det en snubbe som hade tagit med sig sina trummor som har förövrigt var OTROLIGT dålig på att spela men han gjorde det likväl. Inte nog med det, han spelade faktiskt trummor till klassisk musik. Det är något jag sannerligen inte hört innan.
 
 
Solbrillorna var ju ett måste idag, ska det vara så ska det.
 
Och så har blommorna slagit ut. Mellan de äckliga lukterna kan man om man har tur faktiskt få känna lite blomlukt. Tyvärr hände inte detta idag, men det har hänt innan må jag säga.
 
Dagen fortsatte sedan med lite fiol-spelande vilket alltid är trevligt, jag märker verkligen att det hjälper att öva, varför har jag inte gjort det under hela min tid när jag hade möjligheten till det? Suck! Men men, bättre sent än aldrig antar jag. Ikväll blir det kanske en utgång tillsammans med en italienare och en spanjor. Inget är bestämt ännu, så vi får väl se.
Hoppas ni där hemma i Sverige snart får smaka lite på detta underbara vänder ni också. Tills nästa gång så får ni ha det så bra. Puss hej!
 
 
 

RSS 2.0