新年快乐!

你们现在怎么样?Gott nytt kinesår på er då! Här sitter jag och Caroline ensamma i lägenheten, då mor och far är på flygplanet på väg till Vietnam. Stackarna fick sitta i minst 3 timmar på plattan innan de fick lyft. "Dimman" här har varit rikigt dålig idag, vilket beror på alla fyrverkerier som går av hela tiden. Förstår vad folket här menade med att det låter som ett krig! Och värre ska det tydligen bli också. Vid tolvslaget är det som absolut värst eftersom alla ska försöka vara den första att smälla sin smällare eftersom detta tydligen ska betyda tur för året som kommer.
Det gynnar ju inte precis luften här heller som under hela dagen varit över 200 = Very Unhealthy. Kommer det över 300 = Hazardous, just för tillfället är det uppe i 292 och stiger! Dock så har det varit helt fantastiskt skönt ute idag. Hela 23 grader i solen! Rena Rama sommarn ju för tusan. Hade denna temperaturen varit i Sverige hade folk gått omkring i shorts, I JANUARI!!!! Fick ju däremot som sagt inte njuta av detta särskilt mycket just på grund av luften, vi har hållt oss inne hela dagen i stort sett, det blev en tripp ner till gymet för ett pass där och sedan en liten promenad till affären för att köpa saker till att laga hallongrottor, som förövrigt blev otroligt goda. Kanske tog bort lite av träningen men som vi ofta säger man får ju inte gå för mycket minus!
Resten av kvällen blir till att fortsätta titta på Masterchef Australien, i brist på annan underhållning, och vänta på tolvslaget helt enkelt. Ska bli riktigt spännande att se hur mycket mer fyrverkerier det kan tänkas bli. Har dessutom aldrig sett fyrverkerier uppifrån vilket vi får chansen till att göra från vår lägenhet. 2 nyår under ett år, inte så illa pinkat ändå!
Hade så bra kära vänner så hörs vi! 再见!
P.S. Blev ingen bild idag eftersom jag inte hade någon, hoppas ni överlever!

RSS 2.0