Jorå, lever gör jag allt.

OJ, vad dåligt samvete jag har för min blogg. Känner att jag egentligen borde skriva men eftersom min syster ALLTID skriver i stort sett exakt samma saker som jag tänkt så blir det liksom inte av, vilket jag har sagt tidigare.
Men för er som faktiskt kommer in här och kikar med jämna mellanrum så vill jag bara berätta att jag lever. Japp, jag överlevde även Peking resan. Som förövrigt va helt enormt cool, bilder kan ni ju se på carolines blogg.
David är fortfarande här med mig vilket är väldigt skönt. Hälften av tiden har dock redan gått så snart är han på väg hem igen och lämnar mig kvar här i Kina, ensam... 
 
Vad mer kan jag säga, JUST DET! Idag åkte vi till klädmarknaden här i Kina och har nu beställt en skräddarsydd kavaj för bara 450 kuai!!!! David gick därifån med en beställning på tre skjortor en hel kostym och en ytterrock, även detta allt skräddarsytt såklart. Detta kalaset gick på 2000 kuai, BILLIGT! Hemma hade detta kostat i alla fall över 5000 kronor allt som allt om man ser till hur bra kvalitén kommer att vara o.s.v.. Här kan man alltså sy upp i stort sett vad som helst, man kan alltså designa sina egna kläder för billigare än H&M priser! Forever 21 släng dig i väggen säger jag bara. Helt klart mitt nya shoppingställe. Utanför kan du sedan blinga upp dina nya outfits med fantastiskt fina smycken som säljs på gatan. Idag kom jag därifrån med 2 halsband och en ring för 110 kuai och då orkade jag inte ens pruta. Min plånbok kommer inte att må bra efter detta året :/ men det är väl kanske det jag har sparat till?
Sen har vi nu även beställt biljetter till Avicii som kommer till Shanghai i November. Det ska bli hur kul som helst att se honom. Vi kommer gå med ett gäng svenskar så det blir ju nästan som om vi blir släkt med honom ju. I alla fall mer så än vad alla kineser är! :)
 
Nu ska jag se på ett avsnitt av Hart of Dixie innan jag lägger mig för att sova, så att David kan få sätta på ett avsnitt av modern family innan det är läggdags för honom. Vissa har ju tyvärr en skola att gå till och ett språk att lära sig.
Hoppas ni lever och mår bra där hemma. Återigen ber jag om ursäkt för dålig uppdatering. Ska genast bli bättring (kan man ju hoppas i alla fall). Puss och gos.
 

RSS 2.0